sílécek a legolcsóbban - olcsó sílécek - olcsó sífelszerelés

Gyakran előforduló kérdések, Vásárlási információk / Vásárlás menete


Az alábbiakban témakörökre bontva választ talál a leggyakrabban előforduló kérdésekre, valamint a vásárlással kapcsolatos tudnivalókra.
Ha az alábbi ismertetőben nem talál kérdésre választ, az oldal alján föl tudja nekünk tenni kérdését.

1. - Újak vagy használtak a honlapon látható sportszerek?
A honlapon új és használt felszerelések egyaránt találhatók.
A honlap fő profilja a használt síléc, sícipő, snowboard, de a kiegészítők (pl síbot, síszemüvegek, hátizsákok stb) újak.
A bal oldali menüpontok alapján egyértelműen tud tájékozódni a kínálatról.
2. – Miért ennyire kedvező a sportszerek ára?
A sílécek, sícipők stb. más kereskedésekhez képest nagyon kedvező áron kaphatók, mi nem akarjuk évekig árulni a felszereléseket. Más boltokhoz képest 30-50%-al is kedvezőbb árat tudunk biztosítani, kiváló minőség mellett.
Viszont! Kérjük figyelembe venni, hogy a használt sílécek, sícipők esztétikailag már nem teljesen olyanok mint az új felszerelések, de az áruk sem 70-80.000,-Ft-nál kezdődik! Boltunkban természetesen új sífelszereleséseket is tud vásárolni, kedvező áron.

3. – A sportszerekkel kapcsolatos információk, adatok.
A sportszerekkel kapcsolatos rendelkezésre álló minden információ valamint az eladásra kínált sportszerek paraméterei, adatai és fotói a terméklistában a „Termék részletek” feliratra kattintva érhetők el. Az adott termék fotói itt kinagyíthatók, nagy méretben megtekinthetők.

3.1 - Hibátlanok-e a használt felszerelések?
Igen, a honlapon látható sportszerek hibátlanok és sérülésmentesek. Ha valamelyik sportszernek bármilyen hibája vagy sérülése lenne arról külön szöveges leírás és fotó készül.
Kérjük figyelembe venni, hogy bár a használt sílécek-sícipők hibátlanok és sportolásra kompromisszum nélkül alkalmasak, mivel nem újak ezért természetes használatból eredő apróbb karcok/kopások előfordulhatnak.

3.2 - A sílécek azonnal használhatók?
Igen, mind a sílécek mind az egyéb felszerelések „pályakész” állapotban, felkészítve kerülnek átadásra.
A léceket átadás előtt –ha szükséges- talpcsiszoljuk, élezzük, vaxoljuk, a kötéseket az ön kívánságának és tudásszintjének megfelelően beállítjuk.

3.3 - Kérdésem van egy adott, a listából választott sportszerrel kapcsolatban!
A sportszerektől a részletes termékismertetőben megtalálja a sportszerekkel kapcsolatos rendelkezésre álló információkat. Ha egyéb kérdése lenne, vagy tanácsadásra van szüksége, írjon nekünk a választott termék adatlapján található „Kérdés a termékről” sorra kattintva, vagy hívjon minket telefonon esetleg keressen fel bennünket személyesen: Elérhetőségek

3.4 - A képen az eladásra kínált felszerelés van?
A sportszereket minden esetben egyedileg fotózzuk. A képek az adott eladó felszerelésről készültek. A fotókat nagy felbontással készítjük, hogy ezzel is segítsünk a választásban.

3.5 - Kérhetek több darabot is a kiválasztott sportszerből?
Az új eszközökből nagyobb készlet áll rendelkezésre, a használt felszerelésekből az az egy ami a Terméklistában látható.

3.6 - Rendelésre tudnak hozni egy általam kívánt típusú sportszert?
Rendelésre nem tudunk felszerelést hozni, bízunk benne, hogy a honlapon található számos felszerelés között megtalálja az Önnek megfelelőt.4. - Hogyan juthatok hozzá a vásárolt sportszerekhez? (posta / személyes átvétel)
Honlapunk elsősorban webshopként működik de lehetőség van a sportszerek személyes megtekintésére, átvételére.
Személyesen átvétel esetén kérjük kattintson ide, vagy a „Kapcsolat” menüpontra.
Postai küldés esetén a csomagokat az lehető legalacsonyabb értékbiztosított díjszabás szerint küldjük. Aktuális szállítási költségek az adott termék/termékek vásárlásakor megtekinthetők.
Ha több terméket rendel, természetesen egy csomagban, egy posta költséggel küldjük a termékeket.
A szállítási költséget befolyásolja az ön által választott fizetési konstrukció (utalás, utánvét stb).
A szállítási idő minimum 2, de általában 5-7 munkanap.4. - Milyen fizetési lehetőségek vannak?
- Készpénzes fizetés személyesen.
- Utánvét. (Ekkor a futárnak/kézbesítőnek fizet.)
- Banki utalás. (A webshop visszaigazoló levélben automatikusan küldi a szükséges adatokat.)6. - Egyéb költség felmerül-e?
Az Ön által választott sportszer árán és az esetleges postaköltségen kívül, semmilyen más költség nem merül fel. Nincs csomagolási vagy egyéb költség.7. - Mi a garancia, hogy elégedett leszek?
Honlapunkon részletes adatokkal, termékleírással, nagy felbontású fotókkal biztosítjuk a maximális tájékoztatást, lehetőség van személyes megtekintésre/átvételre.
A felszerelések többségben neves gyártók terméke, így a gyártó részéről garantált minőség, részünkről a gyors, precíz, korrekt ügymenet és a kedvező árak biztosítják az Ön elégedettségét.
További garancia az az eddigi több száz elégedett vásárló aki boldogan használja nálunk vásárolt sportszereit.8. Kérdésem van!
- Kérjük a fenti tájékoztatót olvassa át és ha nem talál választ kérdésére, írjon nekünk, vagy hívjon minket telefonon.

Kérjük adja meg e-mail címét, hogy tudjunk válaszolni Önnek.
Telefonszám (célszerű megadni a gördülékenyebb tájékoztatás miatt)
Kérdés:
Biztonsági kérdés:
Kérjük az alábbi mezőbe írja be SZÁMMAL, hogy "huszonhárom". Kérdése ezután lesz elküldhető. Köszönjük.
Kérjük minden mezőt töltsön ki.

Vissza az áruházba
sicenter.hu sílécek a legolcsóbban - olcsó sílécek - olcsó sífelszerelés